Usluge

Poslovne aplikacije

Poslovne aplikacije

Našu prventstvenu delatnost predstavlja izrada poslovnih aplikacija. Dugogodišnje iskustvo čini nas ekspertima u izradi bankarskih aplikacija, aplikacija za osiguravajuće kuće, medicinske institucije, advokatske kancelarije, hotele, raznih vrsta web portala, aplikacija za udaljeno upravljanje različitim tipovima terminala i drugim elektronskim uređajima, specifičnih aplikacija za poslovanje preduzeća ali i univerzalnih aplikacija korisnih u svakom preduzeću, kao što su elektronski tenderi, regrutacija i vođenje evidencije o zaposlenima, raspolaganje ljudskim resursima itd.

Izbor najsavremenijih tehnologija kao i detaljna analiza poslovnih procesa klijenta prilikom implementacije, čini naš softver konkurentnim i najbolje prilagođenim Vašim potrebama. Konstantan rad na unapređenju softvera održava naš softver uvek modernim i u skladu sa poslednjim tendencijama u programiranju i web dizajnu.

Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva vrsta aplikacije koja će pomoći u radu Vaše kompanije, osavremeniti ga, ubrzati i olakšati Vaše poslovne procese - kontaktirajte nas. Pronaći ćemo najbolje rešenje u skladu sa Vašim potrebama.

Detaljnije

Elektronska trgovina

img02

Elektronske prodavnice predstavljaju najjeftiniju vrstu prodavnica sa najširom klijantelom. Trškovi održavanja su daleko niži od troškova "prave" prodavnice, dok je dostup elektronskoj prodavnici moguć svakoj osobi koja ima pristup internetu. Stoga trgovina putem interneta predstavlja veoma popularan vid trgovine današnjice, i najperspektivniji oblik globalne trgovine budućnosti.

Izradu Vaše online prodavnice vršimo koristeći Magento e-commerce platformu - najpopularniju platformu za elektronsku kupovinu danas. Korišćenjem Magento platforme implementacija elektronske korpe, kataloga proizvoda, plaćanja ili naručivanja putem interneta, kao i statistika vezanih za narudžbine i prodaju je brža i jeftinija u odnosu na druga rešenja.

Pođite korak ispred konkurencije i pružite klijentima ugodnost kupovine Vaših proizvoda "iz fotelje".

Detaljnije

Web dizajn i izrada web sajtova

img02

Izgled i funkcionalnost Vašeg web sajta može imati veliki uticaj na stvaranje slike o Vašoj profesionalnosti u očima poslovnih partnera i klijenata. Stoga je od velikog značaja da posedujete web sajt koji će kod Vaših potencijalnih kao i trenutnih poslovnih saradnika ostaviti pozitivan utisak i predstaviti Vas u pravom svetlu.

Web prezentacija predstavlja najjeftiniji i klijentima najdostupniji oblik reklame danas. Može pružiti više informacija o Vašim uslugama i proizvodima od bilo koje druge vrste reklame. Jednostavno se održava i daje mogućnost brze izmene informacija koje se prezentuju posetiocima.

Lead IT vrši izradu web prezentacija koje izgledom i funkcionalnošću najviše odgovaraju Vašoj delatnosti. Na taj način osiguravamo da kod posetioca sajta ostavite upravo onaj utisak koji ste želeli.

Detaljnije

Optimizacija web sajtova za pretraživače - SEO

img02

Svako ko poseduje web sajt svestan je od kolikog je značaja da se njegov sajt nađe među prvim rezultatima google pretrage. Na dobro rankiranje web sajta se može uticati optimizacijom i prilagođavanjem sajta internet pretraživačima.

Ukoliko posedujete web sajt ili planirate da ga izgradite, možemo Vam pomoći da se baš Vaš sajt nađe na prvom mestu u rezultatima pretrage po željenim ključnim rečima.

Detaljnije

Outsourcing

img02

Ukoliko i Vaša kompanija pruža usluge programiranja, a imate kratkoročnu ili dugoročnu potrebu za dodatnim programerskim resursima, naš tim Vam može izaći u susret. Raspolažemo stručnjacima u programskim jezicima JAVA, PHP, C++, C# i C, kao i poznavanju velikog broja tehnologija, platformi i framework-a koji podržavaju navedene programske jezike.

Naša dugogodišnja uspešnja saradnja sa programerskim timovima drugih kompanija, kao što su:

predstavljaju naše najbolje reference u ovoj oblasti.

Detaljnije
Na vrh