O nama

Lead IT d.o.o.

Lead IT d.o.o. je nastao početkom 2010. godine kao outsourcing kompanija firme "Parsek d.o.o." iz Ljubljane. U to vreme naš tim je bio sačinjen od nekoliko iskusnih programera srpskog odeljenja ove kompanije. Prevashodna delatnost Lead IT bila je outsourcing i održavanje ranije razvijenih aplikacija za klijente firme Parsek d.o.o. kao što su Hypo banka Slovenije, SKB banka, Triglav osiguranje, Lutrija Slovenije, Porsche Slovenia itd.

Zahvaljujući pozitivnim iskustvima u poslovnoj saradnji i preporukama zadovoljnih klijenata, uspeli smo da veoma brzo proširimo poslovanje i povećamo broj klijenata. Uspostavili smo uspešnu saradnju i sa kompanijama sa drugih kontinenata, kao što su američka kompanija "Advanced Brain Monitoring", ruska kompanija "Oil Processing Company", australijska kompanija "Platinum Deals" itd.

Pored stranih kompanija, naše klijente i poslovne saradnike predstavljaju i srpske firme kao što su "Omega", "Centar za korektivnu gimnastiku", "Kongresni Hotel Galleria" (pod nemačkim rukovodstvom), "Advokatska kancelarija Petrović - Matić" i drugi.

Danas Lead IT uspešno posluje sa većim brojem zadovoljnih klijenata sa kojima većinom pored poslovnog održavamo i prijateljske odnose.

"Programiranje sa osmehom"

Lead IT danas okuplja veći tim stručnjaka iz oblasti programiranja sa višegodišnjim iskustvom u raznovrsnim tehnologijama. Međutim, pored stručnosti, jedna od bitnih karakteristika koju cenimo kod svojih zaposlenih jeste entuzijazam i naklonost prema ovoj profesiji.

Smatramo da svako treba da voli ono čime se bavi i da svako treba da radi onaj posao u kome se najbolje pronalazi. Svesni smo da je u današnje vreme tako nešto retko i teško ostvarljivo, pa stoga ovo ističemo kao jedan od najbitnijih kvaliteta naše firme. On nam značajno pomaže u savlađivanju svih izazova koje struka pred nas stavlja kao i u konstantnom stručnom usavršavanju.

Zahvaljujući tom kvalitetu, možemo bez zadrške istaći da smo najbolji u ovoj profesiji jer volimo ono čime se bavimo.

Na vrh