Usluge

Izrada poslovnih aplikacija

Zašto koristiti infomacione tehnologije?

Poslovne aplikacije su danas neizostavni deo poslovanja, bez obzira na vrstu delatnosti kojom se bavite. Prednosti korišćenja računarskih programa su brojne.

Značajno ubrzavaju poslovne procese, dajući Vam mogućnost da sa manjim resursima opslužite veći broj klijenata.

Umanjuju "papirologiju" i podižu nivo bezbednosti i tajnosti Vaših podataka.

Pružaju uvid u proizvoljne statistike vezane za Vaše poslovanje, čime Vam omogućavaju bolje poslovno planiranje i lakše upravljanje svim aspektima Vašeg poslovanja.

Omogućavaju Vam pristup poslovnim podacima i obavljanje posla sa bilo kog prenosivog uređaja: laptop, notebook ili tablet računara, mobilnog telefona itd. Nije neophodno da sedite u kancelariji da biste radili svoj posao.

Naše programerske usluge

Lead IT d.o.o. Vam pruža usluge programiranja i izrade web i desktop aplikacija u potpunosti prilagođenih Vašim poslovnim potrebama. Izrađujemo informacione sisteme bazirane na vašim poslovnim procesima ili gradimo softver prilagođen Vašim postojećim informacionim sistemima.

Korišćenjem isključivo najsavremenijih tehnologija i tendencija u programiranju, web dizajnu, funkcionalnom i grafičkom interfejsu podižemo nivo Vaše poslovnosti i pomažemo u izgradnji Vašeg poslovnog ugleda. Vaši klijenti će Vas više ceniti znajući da ste uvek u toku sa savremenim poslovnim trendovima.

Performanse naših sistema

Bitna stavka na koju stavljamo akcenat prilikom razvoja programa jesu performanse sistema. Da bi Vaše aplikacije radile bez zastoja, čekanja i grešaka, tim naših stručnjaka posvećen je detaljnom testiranju i optimizaciji razvijenih aplikacija.

Naše web aplikacije i računarski programi odlikuju se velikom brzinom izvršavanja i minimalnim vremenom odziva udaljenih sistema. Centralizovane aplikacije optimizovane su za istovremeni rad izuzetno velikog broja korisnika. Zagušenost servera usled velikog broja istovremenih korisnika za nas ne postoji kao opcija.

Bilo da Vam je potrebna u potpunosti nova poslovna aplikacija, bilo da želite da poboljšate performanse postojećih aplikacija ili ih unapredite savremenim tehnologijama - kontaktirajte nas. Možemo Vam pomoći bilo savetom bilo pružanjem usluga optimizacije ili razvoja aplikacija prema Vašim potrebama.

Tehnologije

Izbor tehnlogija prilikom implementacije Vaših poslovnih aplikacija značajno zavisi od potreba same aplikacije i načina njenog korišćenja. Lead IT d.o.o. upravlja timovima stručnjaka specijalizovanih u svim danas popularnim programskim jezicima kao i velikom broju tehnologija baziranim na tim programskim jezicima.

Java Web tehnologije pružaju mogućnost razvoja sistema sa visokim stepenom sigurnosti i velikom brzinom izvršavanja zahtevnih izračuna. Najpogodnije su za implementaciju svih vrsta web portala i web aplikacija koje zahtevaju registraciju korisnika i njihovu prijavu u sistem putem korisničkog imena i lozinke. Privlačan grafički interfejs i brzina implementacije aplikacija samo su neki od dodatnih prednosti korišćenja Java web tehnlogija.

PHP Web tehnologije se odlikuju izuzetnom brzinom učitavanja web stranica i interakcije sa korisnicima. Najpogodnije su za web aplikacije i web sajtove sa omogućenim javnim pristupom svim internet korisnicima. Podržanost od strane svih poznatih hosting provajdera izdvaja PHP tehnologije kao najprivlačnije i najjeftinije rešenje kada su u pitanju javno dostupne web aplikacije i web sajtovi.

ASP.NET je najpoznatiji framework za web aplikacije razvijen od strane Microsoft korporacije. Dobra podržanost od strane gotovo svih hosting provajdera čini ovu tehnologiju privlačnom koliko za veće toliko i za manje aplikativne sisteme i web sajtove. Dobra tehnička dokumentacija omogućuje razvoj aplikacija u rekordnim rokovima.

C++ destop aplikacije su bez konkurencije kada su u pitanju performanse u smislu brzine izvršavanja i optimalnog korišćenja raspoloživih resursa. Mogućnost potpune kontrole svakog dela sistema čini gotovo svaki zahtev ostvarivim.

Java desktop aplikacije karakterišu se prenosivošću na sve danas poznate računarske operativne sisteme. Jednom razvijena aplikacija radiće na svakoj platformi bez potrebe za bilo kakvom doradom ili dodatnim izmenama.

C# programski jezik je najbolje rešenje kada je potreban brz razvoj desktop aplikacija za Windows operativni sistem. Brzina implementacije aplikacija, dobra tehnička dokumentacija kao i rasprostranjenost Windows operativnog sistema čine C# možda i najpopularnijim programskim jezikom današnjice.

Dozvolite da Vam pomognemo u izboru tehnologija koje će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe.

Na vrh